Rondleidingen in het Afrikaans – Beelden aan Zee

Ter gelegenheid van het festival voor het Afrikaans in Amsterdam dat van 8 t/m 10 april wordt gehouden, organiseert Beelden aan Zee rondleidingen in het Afrikaans door de tentoonstelling van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Nicholas Hlobo. Dichter en kunstcriticus Carina van der Walt zal de rondleidingen geven, zij woont en werkt sinds 2007 in Nederland, onder andere als vaste medewerker van het kunstblad Beelden, maar ook voor Zuid-Afrikaanse media. Van der Walt schreef al meerdere keren over Nicholas Hlobo, Zij interviewde hem bij twee gelegenheden: in zijn atelier in Johannesburg (2010) en in Museum Beelden aan Zee (2016).

Rondleiding

Duur: 45 min. en daarna gelegenheid tot het stellen van vragen
Waar: Museum Beelden aan Zee
Kosten: de rondleiding is gratis, wel betaalt u entree tot het museum
Wanneer: drie rondeidingen

  • 8 april om 13:00 uur
  • 9 april om 12:00 uur
  • 10 april om 12:00 uur

Aanmelden: niet nodig

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *