EMO ADAMS

Emo danceVR 8 april, Grote Zaal, Compagnietheater. Als onderdeel van het vrijdagavond openingsprogramma. (€20 Hele Avond, alle shows).

ZA 9 april, 13:20-14:10, Grote Zaal, Compagnietheater. €10

ZA 9 april, 20:30-21:20. Grote Zaal, Compagnietheater. Als deel van het zaterdag avondvoorstelling: Emo Adams & Kaap-Maleis Koor, Leslie Javan, Tribal Echo. (€15 Hele Avond, alle shows).

Emo Adams met medewerking van Shawn de Vries & Kaap-Maleis koor

Emo Adams neemt je met zijn songs en grappen mee op een muzikale reis. Door Nelis_Englebrecht_Photography-77 (Copy)zijn ervaring in het Kaapse Maleier Koor en The Cape Coons kan hij iedereen van The King of Pop Michael Jackson tot The King of Rock Elvis Presley imiteren. Voeg er een paar grappen aan toe en je ziet hier een unieke artiest voor je die Folk en Rock and Roll in zowel Afrikaans als Engels vermengt. Zo was Tall, Dark and Afrikaans geboren! Emo staat al ruim 15 jaar in de schijnwerpers, zowel op het toneel als op de televisie. Hij is acteur, zanger en producent en erg bekend vanwege zijn samenwerking met David Kramer en wijlen Taliep Petersen, met name door zijn rollen in District 6: The Musical en Kat and the Kings.

Zijn debuutalbum Tall, Dark and Afrikaans won een Tempo Award van het Zuid-Afrikaans weekblad Huisgenoot voor het beste Out of the Box album. Een album dat jong en oud vermaakt met liedjes zoals Gums Kawielie Wams en Die Nuwe Oudkraalliedjie.
Hij veroverde de markt stormenderhand met Tarantula en Juffrou de Kok. Zijn reality programma YOU SHOW met EMO is momenteel één van de meest populaire programma’s op kykNet en het wordt al acht jaar uitgezonden. Emo is een unieke combinatie van een dynamische, veelzijdige en vermakelijke toneelpersoonlijkheid. Een rasechte entertainer.

Emo Adams