MAJOZI

Majozi_-_FireVR 8 april, Grote Zaal, Compagnietheater. Als onderdeel van het vrijdagavond openingsprogramma. (€20 Hele Avond, alle shows).

ZA 9 april, 19:30-20:30: MELKWEG  (€10.50 + Lidmaatschap). Collaboration met Francois van Coke & Die Heuwels Fantasties.

ZO 10 april, 21:00-22:00. Grote Zaal, Compagnietheater. Deel van de zondagavond slotfeest programma. (€20 Hele Avond, alle shows). Collaboration met Francois van Coke & Die Heuwels Fantasties.

iTunes

Majozi is een Zuid-Afrikaanse muzikant uit Durban. Op zijn dertiende leerde hij zichzelf gitaar spelen. Het was het begin van een enorme liefde voor de muziek die leidde tot een studie in jazz en pop aan de Universiteit van KwaZulu Natal. Majozi typeert zijn muziek als Indiefolk, met subtiele invloeden van electro, en beschouwt Majozi-Mountains-Cover
zijn geloof als een van zijn inspiratiebronnen.

In 2013 heeft Majozi zijn eerste EP, Marvelous Light, uitgebracht. Hiermee bereikte hij de nummer 9 positie op de Zuid-Afrikaanse iTunes lijst en de eerste plaats in de categorie singer/songwriter. Dankzij het succes van zijn EP was zijn single The River op tal van radiostations te horen. Het aanstekelijke ritme en de bijzondere
tekst lieten de fans uitbundig meezingen.

Majozi had het afgelopen jaar Maj-Banjo-Cara-Lee-Geveersveel succes met optredens bij Oppi Koppi, het White Mountain Music Festival en het hoofdpodium van het Mr Price Pro Konsert. In december 2014 toerde hij door Zuid-Afrika met The Lumineers.
Majozi heeft onlangs zijn EP Mountains uitgebracht. Zijn nieuwe single Darling is dikwijls op diverse radiostations te horen.

Facebook: www.facebook.com/majozimusic